Thursday, June 25, 2009

waH~!!

Salam sume,

Tgk lah berbulan2 tggl kan blog nih. Maaf la yer blog.. hehehe. Bz la.. keje kat UTAR nih.. maklum la dah nama private company,almost of d time..bz.

Pejam celik dah 2 bulan keje kat situh. Fiza dah dpt suaikan diri ngan environment n org2 kat situh. So far so good. *wink*

Skang fiza tgh planning nak trun kan berat badan. My best friend ajak gi gym, and I said definitely yes! and my colleague plak ajak gi jog kat TT wangsa.. Fiza angguk aje. :grin: Makan jer belum boleh nak kawal.. susah betul. Nafsu makan fiza nih.. InsyaAllah nak pose mybe next week (gnti pose sbnrnyer...oppps) :giggles:

Arituh fiza pergi Pameran Pengantin kat ampang point. Fiza pergi ngan eze. Herm.. xde yg menarik sangat kat sane. More to catering. Dalam bulan Julai nanti ade Pameran lagi kat Kompleks Kraf, Jalan Conlay 3-14 Julai 2009 xsilap la. Wajib pergi! :smile:

Skang nih sebok jugak usha2 butik yg boleh kasi ape yang fiza nak.. But awal lagi nak decide. Even still now xtau nak wat warne ape theme. Pening.. skejap nak warne tuh..skejap nak warne nih. hehehe~!!

No comments:

Post a Comment