Tuesday, September 1, 2009

September...

Salam sume,

Dah masuk bulan 9. cepat nyer masa berlalu.. Puasa pon dah nak masuk 2 minggu. Lagi 6 bulan hari besar (hikhihkhik) fiza ngan Mr. F.. Preparation still in progress. Semalam Merdeka Day, fiza ngan khady (my very best fwend) jmpe readzul sebab nak wat measurement untuk baju sanding fiza nanti.. So semalam dah discuss style/design yg mane sesuai untuk bentuk badan fiza.. n fiza sgt teruja nak tgk baju tuh nanti.. Weehee~!!!

Pastuh kitorang ade discuss pasal pelamin gak.. My side wedding theme .......................jeng.. jeng... PINK! :grin: klu sesape yg dtg time tunang fiza dlu sure akan ckp, " laa.. pink lagi ker?" hehehehe.. sorry guys.. fiza xboleh la klu xwarna pink. But fiza promise dis time pink lain skit.. light pink.. cam warne pastel... :peace:

Herm... finally my parents dah booked date kat catering ppl.. Fiza risau btul sblum nih..yerlah.. normally bride-to-be awal2 lagi dah booked catering..

So skang nih.. dah boleh lega skit.. sebab bnyk jugak bnde dah setel..dr segi booking... Cume fiza xtau ape status yg belah Mr.F?! Mama Mr. F soh dtg raye nnt gi survey barang2 n butik...

Speaking of raya, fiza lom start buat cookies lagi.. Aya, rase malas jer kali nih nak buat.. beli jer. But sure xsedap..n mahal! InsyaAllah dis week start buat la. Awal-awal lagi. Mr. F dah order untuk die... siap dah asing2 kan... untuk rumah melaka lain..rumah sewa die lain... Ewah-ewah..sedap tol meng'order'.. :smile:

Till then...

No comments:

Post a Comment