Wednesday, September 9, 2009

:.090909.:

Salam,

Ape kaba sume? Wah, arinih date cantek kan?! *grin* Tp esok lagi best, sebab...sebab....sebab... Esok adalah Hari Jadi fiza!!!!! nvm.. itu esok la crite kan.. hehehehe..

So, arinih agaknyer if tarikh nih jatuh pada hari sabtu ahad.. sure ramai yg kahwin.. bagi yg bukan islam tuh..derang leh la kot register arinih... hikhihkik...

Ok, lets talk about wedding plak.. Status skang.. Weekend arituh pergi butik Readzul, Mr. F ade skali..pergi measure badan dia.. nak baju baru utk nikah ngan sanding... Then, Zul tunjuk kan design baju sanding fiza ngan material die.. Derang dah siap beli..Fiza sgt teruja tgk design die... sgt cantik.. pastuh wane pink die pon fiza ske... mmg xsabar nak tgk baju tuh siap..n pkai.. Readz ckp..mybe dlm akhir Dec or awl Jan nnt boleh dtg fitting.. wuHuu~!! *party*

Itu jer la utk skang nih.. Mybe after raya, baru la kot update lagi dengan vendor2 nih...

Fiza dah apply cuti raya, tapi xcuti bnyk pon.. just apply 3 hari.. Ok la tuh kan... Kueh raya nnt dekat raya baru buat..or next la baru start..awal2 buat nnt kang abes..xdan utk raya.. *smile*

Till then..

Thursday, September 3, 2009

.:nade nook contest:.


Weehuu~!! Try my luck... *wink *wink*


ps: pray to God!

Tuesday, September 1, 2009

September...

Salam sume,

Dah masuk bulan 9. cepat nyer masa berlalu.. Puasa pon dah nak masuk 2 minggu. Lagi 6 bulan hari besar (hikhihkhik) fiza ngan Mr. F.. Preparation still in progress. Semalam Merdeka Day, fiza ngan khady (my very best fwend) jmpe readzul sebab nak wat measurement untuk baju sanding fiza nanti.. So semalam dah discuss style/design yg mane sesuai untuk bentuk badan fiza.. n fiza sgt teruja nak tgk baju tuh nanti.. Weehee~!!!

Pastuh kitorang ade discuss pasal pelamin gak.. My side wedding theme .......................jeng.. jeng... PINK! :grin: klu sesape yg dtg time tunang fiza dlu sure akan ckp, " laa.. pink lagi ker?" hehehehe.. sorry guys.. fiza xboleh la klu xwarna pink. But fiza promise dis time pink lain skit.. light pink.. cam warne pastel... :peace:

Herm... finally my parents dah booked date kat catering ppl.. Fiza risau btul sblum nih..yerlah.. normally bride-to-be awal2 lagi dah booked catering..

So skang nih.. dah boleh lega skit.. sebab bnyk jugak bnde dah setel..dr segi booking... Cume fiza xtau ape status yg belah Mr.F?! Mama Mr. F soh dtg raye nnt gi survey barang2 n butik...

Speaking of raya, fiza lom start buat cookies lagi.. Aya, rase malas jer kali nih nak buat.. beli jer. But sure xsedap..n mahal! InsyaAllah dis week start buat la. Awal-awal lagi. Mr. F dah order untuk die... siap dah asing2 kan... untuk rumah melaka lain..rumah sewa die lain... Ewah-ewah..sedap tol meng'order'.. :smile:

Till then...